De fanfare bestaat uit twee onderdelen: het leerlingenorkest en de fanfare zelf. Het leerlingenorkest repeteert apart van de fanfare. Sommige leden bezetten beide onderdelen.

Veers Leerlingenorkest
Het leerlingenorkest bestaat uit spelers van verschillende Veerse muziekverenigingen. Ze leren samenspel, zuiverheid en ritme door het spelen van voor hen aantrekkelijke stukken. (Teken)film- en popmuziek, thematische stukken, dance/house en herkenbare klassieke stukken. Het orkest treedt enkele keren per jaar op onder leiding van Petra van Antwerpen. Zij dirigeert dit orkest.

Fanfare
Het A-orkest van onze vereniging, de fanfare, legt zich vooral toe op lichte, populaire muziek dat ons publiek aanspreekt en waardeert. Belangrijke verenigingsconcerten zijn het zaalconcert, het koffieconcert op 2e paasdag, zomeravondconcerten en najaarsconcert. Daarnaast verlenen wij graag onze medewerking aan Koningsdag, herdenkingen, intocht Sinterklaas, Strôskerkse Dag, etc.

Dirigent
De fanfare staat sinds 2008 onder leiding van Gerrit-Jan Verhage. Hij is op negenjarige leeftijd met klarinetspelen begonnen aan de ‘Muziek- en Balletschool’ te Bergen op Zoom. 
In 1978 kon hij aan deze muziekschool les krijgen van de nu bekende basklarinettist Jan Guns, een oud-leerling van prof. Walter Boeykens. Na het behalen van zijn C-examen (met bijzondere onderscheiding) wer de klarinetstudie vervolgd aan het ‘Brabants Conservatorium’ te Tilburg bij dhr. Piet Jeegers. Aan dit instituut werd ook de ‘hafabra-directie opleiding’ gevolgd met als docenten Anne de Vries en J.P. Laro.
Na het examen (in 1987) ‘Docerend Musicus’ cum laude te hebben behaald is Gerrit-Jan de studie ‘Uitvoerend Musicus’ gaan volgen aan het ‘Rotterdams Conservatorium’. Hier volgde hij de ‘masterclasses’ bij professor Walter Boeykens van 1987 tot 1989. Meer informatie over onze dirigent is hier te vinden.

Repetitietijden
Alle repetities zijn in ons eigen gebouw ’t Westeinde, Oostkapelseweg 11 in Serooskerke op de volgende tijdstippen: leerlingenorkest vrijdag (om de week) van 18.30 uur – 19.15 uur
Fanfare elke vrijdag van 19.45 uur – 22.00 uur
Het tijdstip van de individuele lessen wordt in overleg met de docent bepaald.