Dennis de Visser geeft vanaf augustus 2014 leiding aan de percussiegroep.
Dennis is geboren op 28 januari 1979 te Vlissingen. Op 1 januari 1990 is hij officieel lid geworden van Vlijt en Volharding te Oost-Souburg waar hij is begonnen bij de drumband. Als snel volgde de instroming bij het leerlingenorkest en de fanfare zelf en hij was een vaste slagwerker van het dweilorkest.

In 1995 maakte hij de overstap naar de Deltaband van de Koninklijke Harmonie Ons Genoegen. Ook hier volgde kort na het lidmaatschap de snelle instroming binnen het leerlingenorkest, harmonie en dweilorkest. In 1998 neemt Dennis dienst bij de Koninklijke Marine en beëindigd hij zijn deelname aan de drie laatst genoemde onderdelen maar zijn lidmaatschap van de Deltaband zou 16 jaar duren.

1997 en 1998 zijn de jaren dat hij als slagwerker mee mag met het Zomer Orkest Nederland. Een orkest dat wordt samengesteld uit muzikanten uit alle windstreken, van 16 tot 23 jaar en dat door heel Nederland tourt.

In 1999 is hij overgestapt van “de Vloot” naar de mariniers en begint hij aan de opleiding tot Tamboer bij de Tamboers en Pijpers van het Korps Mariniers. Daarbij heeft hij als drummer, percussionist en cellist (steeldrum) bij de steelband gespeeld en diverse malen als slagwerker meegedaan bij de Marinierskapel der Koninklijke Marine. Hij heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt.
Door ontstane contacten in deze periode valt hij diverse orkesten bij op het gebied van slagwerk en instructie. Politieharmonie Hermandad, Excelsior Papendrecht, TTTM Ijsselmonde, Constantia Werkhoven en Showkorps Jonge Kracht en de Koninklijke Harmonie Ons Genoegen. Daarnaast is hij 6 maal meegegaan op tournee in Frankrijk met het Dutch Symphonic Wind Orchestra.

Het is 2005 als hij echter een overstap maakt van tamboer bij de Deltaband naar trombonist. Aldaar was, gezien zijn werk, geen uitdaging meer op trom maar wilde wel lid blijven. In 2006 verlaat hij de marine maar en samenwonen met zijn vrouw die hij bij het DSWO heeft leren kennen. 2007 was het jaar van de verhuizing terug naar het Zeeuwse en de geboorte van hun zoontje Jens. Zijn dochter Britt volgde twee jaar later. Eerst Dennis en later Birgit zijn sinds 2011 lid van harmonie Voorwaarts uit Koudekerke en spelen bastrombone en fagot.

Sinds seizoen 2014 is Dennis verbonden aan EMM als instructeur van de slagwerkgroep en heeft hier ondertussen ook al ingevallen bij de fanfare en boerenkapel. Hoewel de slagwerkgroep nu maar uit zes personen bestaat, ligt de uitdaging in de leeftijd van de groep. Deze jeugdige leden zijn meer dan enthousiast en trouwe repetitiebezoekers.
Plezier in muziek maken staat daarom ook hoog in het vaandel.